
به گزارش ایبِنا، سید تقی کبیری درباره موضوع پیمان های پولی دو و چندجانبه گفت: استفاده از پول ملی دو کشور در تجارت و موضوع تامین مالی از کارکردهای پیمان های پولی دو و چندجانبه است.
وی ادامه داد: از نظر تاریخی از سال 2000 میلادی به بعد موضوع انعقاد پیمانهای پولی دو و چندجانبه بیشتر مطرح شده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: مدیریت نوسانات ارزی، کاهش هزینه مبادله ارز و استفاده از پول ملی کشورها از کارکردهای مهم پیمان های پولی دو و چندجانبه است.
کبیری در اینباره ادامه داد: باید در مبادلات اقتصادی بین المللی به موضوع اتکا به ارز کشورهای قدرتمند پایان داد.
وی در ادامه گفتگو با خانه ملت افزود: تجربه بیانگر این است در زمان اعمال تحریمهای دشمنان، اقتصاد کشور با نوسانات شدید نرخ ارز روبرو شود که تبعات خوبی برای اقتصاد نداشت بنابراین باید در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی، بازار ارز کشور در مقابل مسائل سیاسی مقاوم شود.
کبیری ادامه داد: باید کشورهای اسلامی و همسایه در اولویت انعقاد پیمانهای پولی دو و چندجانبه قرار بگیرند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باید در زمینه انعقاد پیمان های پولی دو و چندجانبه اقدامات عملی انجام دهند.